VOLS SER VOLUNTARI?

Mano turquesa

Vols ser voluntari amb nosaltres?

Psicocat Orientació és membre de la Xarxa de Voluntariat de Martorell junt amb les entitats: Creu Roja, Càritas, Fundació Residència Sant Joan de Déu, Llar-Residència Torrent de Llops, L’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, L’Associació de Familiars de Persones amb un Trastorn  Mental del Baix Llobregat Nord (AFASM), L’Associació Gent Gran la Vila, Grup de Voluntaris de l’Hospital Sagrat Cor  amb el suport dels Serveis  Socials de l’Ajuntament de Martorell.

 

Necessitem

Voluntaris per donar reforç escolar a nois/es en situació de vulnerabilitat, que actualment cursen primaria o secundària.

Es tracta d’ajudar a menors que no tenen tot el suport que necessitarien per poder superar les etapes d’educació obligatòria.

 

Qui pot ser voluntari amb nosaltres? 

Home o Dona, amb formació i coneixements suficients per oferir suport a les matèries de primaria i/o secundària.

Et pot interessar especialment si ets estudiant o tens estudis relacionats amb la psicologia educativa i/o l’educació. 

Què t’aporta? 

  • Realització personal: donant suport a una persona que el necessita en una etapa molt important de la seva vida, oferint-li estratègies i recursos per superar els seus reptes i més esperança en el futur.
  • Formació: Formació específica sobre el que implica el voluntariat. Participació gratuïta en els cursos de formació permanent organitzats per Psicocat Orientació que s’adeqüin a la teva formació professional.  
  • Suport i acompanyament d’un equip de professionals competent i implicat.


Si estàs interessat omple el següent formulari fent click aquí