Política de Privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’Associació Psicocat Orientació compleix amb els requisits establerts a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal i al Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, en virtut del qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les dades personals suministrades a través de la pàgina web www.PSICOCAT.org seran tractades de manera confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat de l’Associació PSICOCAT ORIENTACIÓ, registrat a l’Agencia Española de Protección de Datos.

Les seves dades personals seran utilitzades només per la funció anunciada a través del portal, així com per a l’enviament d’informació que l’usuari hagi pogut sol·licitar i per a futures comunicacions d’activitats de l’Associació.

PSICOCAT ORIENTACIÓ no cedeix ni comercia amb les seves dades.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, enviant sol·licitud expressa:

– Carrer Corbera de Llobregat, 6, local 2, 08760 Martorell

– psicocat.orientacio@gmail.com