QUI SOM?

L’ASSOCIACIÓ

PSICOCAT ORIENTACIÓ està constituida segons la Llei d’associacions 7/1997 de 18 de juny i la Llei orgànica 1/2002 de 22 de març.

LES FINALITATS

Les finalitats de la nostra associació contemplades als estatuts són les següents:

  •     L’assessorament, atenció psicològica, psicopedagògica i reforç escolar a alumnes amb dificultats en el seu desenvolupament així com atenció a les famílies. Amb especial atenció als alumnes amb situació socioeconòmica desafavorida.
  •     La investigació en l’àmbit del desenvolupament adolescent, infantil i familiar.
  •     La promoció, intercanvi i difusió d’informació i formació relativa a l’àmbit del desenvolupament adolescent i infantil.
     

EL NOSTRE EQUIP

 Mònica

 

Mònica Algueró Nieto

Cristina García Desplat

Cristina Monescillo Gijón-Bonales

Elisabet Gasol Canals
Psicòloga col·legiada nº 22469
Llicenciada per la Universitat Autònoma de Barcelona

Màster en Teràpia Cognitiva-social per la Universitat de Barcelona

B2 d’anglès

Psicòloga infanto-juvenil. Reeducacions psicopedagògiques i teràpia emocional. Assessorament familiar. Tallers d’intel·ligència emocional infantil.
Psicòloga d’adults. Avaluació psicològica i tractament des d’una perspectiva constructivista i sistèmica.

Laia Cardús

Laia Cardús Parera

Logopeda Col·legiada nº 083897

Diplomada en Magisteri Educació especial per la Universitat Ramon Llull

Diplomada en Logopèdia per la Universitat Ramon Llull.

Màster Interuniversitari en Psicologia de l’Educació

First Certificate

Avaluació i intervenció dels trastorns del llenguatge, la comunicació, la veu, parla, l’aprenentatge i el desenvolupament. Orientació socio-constructivista. Assessorament familiar. Col·laboració amb escoles i universitats.

Formadora de professionals a Psicocat

 ..

POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’Associació Psicocat Orientació compleix amb els requisits establerts a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, així com a la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de Caràcter Personal i al Real Decret 1720/2007, de 21 de desembre, en virtut del qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les dades personals suministrades a través de la pàgina web www.PSICOCAT.org seran tractades de manera confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat de l’Associació PSICOCAT ORIENTACIÓ,  registrat a l’Agencia Española de Protección de Datos.

Les seves dades personals seran utilitzades només per la funció anunciada a través del portal, així com per a l’enviament d’informació que l’usuari hagi pogut sol·licitar i per a futures comunicacions d’activitats de l’Associació.

PSICOCAT ORIENTACIÓ no cedeix ni comercia amb les seves dades.

Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició d’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, enviant sol·licitud expressa:

–   Carrer Corbera de Llobregat, 6, local 2, 08760 Martorell

–   psicocat@psicocat.org